Det exploderar i andra!



JADÅ!
Det är fysiskt, det är griningt, efter varje avblåsning är det gruff. Det är det här spelet Boston Bruins anno 2010/11 kan bäst.

Det började åt helvete då kapten Chara drar på sig en utvisning. Men istället för ett PP mål för Toronto så får Marchand pucken och får igång benen ordentligt, han trycker sig framför en efterhängsen Leafsback och fintar bort Reimer i mål. 1-1! Shorthanded! Marchands femte för säsongen. Bra rookie-år får man säga.

Sen hinner det bara gå en minut så gör vår första femma matchens mål i ett fint klapp-klapp spel genom hela banan. Horton - Lucic - Krejci - MÅL! 2-1!

Det enda sättet man kan göra mål på Thomas är tydligen olyckliga studsar på hemmaspelare och genom en skridsko. Lupul fixar 2-2 i PP.

3-2 skjuter Ference från sargen, målvaktstabbe. Fin kontring från Bergeron och Marchand leder till målet.

Komisarek är genomgående skitkaxig och retar tillslut upp Lucic så pass mycket att han i nästa byte hamnar i regelrätt rallarslagsmål med Torontos "tuffing" Rosehill. De hamnar i klinch och vevar på, helt plötsligt släpper de varandra och ställer sig i boxarställning. Skitcoolt och helt barnvänligt. Ta med era barn och se hockey, det är så man skapar män. Eller ja.

Mycket utvisningar får vi se. Inga mål i PP för Bruins dock.




Toronto försöker få in mycket folk framför Thomas. Det gäller att hålla rent framför mål i tredje!

Ryder sköt i stolpen efter Bruins 2-1 mål.

Chra för Norris? Nä, den ska Lida ha.

Nu startar sista perioden!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0