Det. Går. Så. Långsamt!

Ugh! Den här väntan är outhärdlig. Tre jävla matcher kvar. Tre rätt meningslösa matcher. Förvisso, vinner vi alla tre kvarvarande matcher kan vi gå upp i topp av Eastern. Men då ska Caps och Philly torska sina kvarvarande matcher, och torska hårt. Och som sagt, det kvittar hyfsat lika om det blir Rangers, Sabres eller Habs. Om något så ser jag ju hellre att Bruins går upp mot Montreal i första rundan än något annat.

Men det där blir som det blir. Jag tror inte Bruins framtida framgångar i slutspelet beror på den exakta placeringen i grundserien. Vi spelar slutspel, mer behöver inte sägas. Så för tusan bövlar, låt dessa matcher ta slut nu så det kan sparka igång!



I natt möter Bruins det lite sämre New York-gänget från Long Island. Självklart är det en match som Bruins bara ska vinna genom att sätta ut skridskorna. Men senast åkte vi på en (säsongens mest förnedrande?) förlust. Då var Bruins som bekant helt under isen och det ska icke upprepas. Nu ska här visas var skåpet skall stå. Och det ska vara vinst.

Det är bara lite småpill kvar i laget innan slutspelsuppställningen är klar. Det som tidigare var diskussion om Paille eller Seguin har nu blivit en diskussion om Ryder eller Seguin. Coach Julien har insett att Seguin nog inte ska lira i en fjärdelina, men då måste han isåfall flytta på Ryder. Nu är det ju så att Ryder inte direkt rosat marknaden under säsongen även om han verkar ha vaknat till på slutet. Storbjörn är lite osäker på vad han ska tycka. Seguin är framtid och spännande, Ryder är trygghet och hopp om återfunnen form.



Träningarna verkar peka på att det blir Ryder som tar platsen i tredjekedjan i natt. Och Thomas i mål. Det tror jag dock vad jag vill om, känns som att Islanders är en utmärkt Tuukka-match. Resterande linor är sen gammalt, och det verkar som att superhjälten Thornton är tillbaka med ett respektingivande ärr.



Lucic- Krejci- Horton
Marchand- Bergeron- Recchi
Peverley- Kelly- Ryder
Paille- Campbell- Thornton

Chara- Boychuk
Kaberle- Seidenberg
Ference- McQuaid


Äsch. Låt matchen börja och spelas av nu. Det är så värdelöst att Bruins har tre återstående matcher mot lag som inte har något att spela för. Risk att tappa tempot. Så tänk slutspel gossar! Såsa inte ihop!

Vinn!

/Storbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0