Första perioden: Sluta kladda!

Ok. 1-0 efter knappt tre minuter. Kaberle och Bergeron missförstår varandra efter en simpel dump och då smäller den lilla måltjyven Gionta in ledningspucken.

Bruins drabbas dock inte av panik utan kämpar på. Dock ser det lite segt ut. Ingen riktig glöd. I vanlig ordning är det fjärdelinan som visar vägen. När de kommer in blir spelet rakt, enkelt och hårt. Precis som det ska vara. Även andralinan har haft sina chanser, Bergeron är en genial spelare och Marchand har haft dubbelchanser.

Officiellt så är P.K. Subban vårt stora hatobjekt den här serien. Vi har ont blod gentemot honom sen gammalt när han spelade JVM. Och att se honom i Habs-tröja gör ju inte att vi gillar honom mer. Tvi. Dessutom gjorde han säsongens tydligaste dykning när Krejci knappt la klubban på honom och han föll som en klubbad säl. Bah!

Både första och tredjelinan kladdar onödigt mycket. Det är duttiga pass och de gör det svårt. Spela enkelt och sluta kladda!

Nå, det kan fortfarande bli bra det här. Men vi behöver mer jävlaranamma. Kanske Campbell eller Thornton ska ta och slänga handskarna?

/Storbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0