Bye bye Carolina




Bruins vann skotten i första perioden med 19-5. Ledde med 3-0 i mitten av tredje perioden och hade bevisat för sig själva att de kan vinna mot Rangers, då slappnade vi av och började tänka på playoff. Rangers var smarta nog att ta chansen och spurtade in fem mål.
Detta var antagligen en plan från coach Julien att slippa världens tråkigaste lag Carolina i slutspelet. För självklart ser vi hellre Lundqvist och Rangers i playoff. Här är björnbloggen enig. Som vanligt.



Vi har fyra poäng upp till Flyers och Capitals med tre matcher kvar. Känns som vi blir kvar på tredje platsen i Eastern. Nu kan vi slappna av och se på när Rangers, Sabres och Habs gör upp om vem som ska få slippa möta oss.

Nu har vi kvar att möta Islanders och Senators på hemmaplan och sen sista matchen i grundserien mot Devils borta. Känns inte väldigt spännande då alla de lagen är helt bortspelade från playoff. Men vi får se till att hålla oss friska och ha farten uppe. Är alltid svårt att slappna av i några matcher och sen trumma på igen i ett playoff.
Snurra på manskapet och fortsätt spela fysiskt. Låt Thomas få revanschera sig direkt mot Islanders på onsdag och låt Rask få stå mot Senators. Slå nån på käften.



Hit med slutspel!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0