Lördagsmatch mot Atlanta



Ikväll möter vi avsågade Thrashers, men snacket går om att vi inte ska underskatta dem fast att de inte har något att spela för. Thrashers spelar för äran och lyckades slå Easternledarna Flyers på bortaplan senast.
Detta är fjärde och sista mötet mellan lagen denna säsong. Atlanta vann på straffar senaste gången de möttes.

Det blir första gången vi får möta våra förra Bruinsspelare Blake Wheeler och Mark Stuart som byttes bor mot Rich Peverley vid tradedeadline.
Wheeler har varit lite av en favorit för egen del, med sitt fysiska spel och sitt skarpa skott. Men högerskytten Wheeler och den stabila backen Stuart offrades då Bruins behövde löneutrymme för att ta in PP-experten Kaberle från Toronto.


Blake Wheeler                             Mark Stuart


Bruins behöver ett poäng mot Thrashers eller att Habs förlorar mot Devils för att knipa seriesegern i Northeast. Habs har fortfarande en teoretisk chans att ta seriesegern från oss, men det kommer inte att ske och vi kan nog också räkna med att sluta trea i Eastern. Det intressanta är vilka vi får möta i första rundan. Björnbloggarna hoppas som ni vet på ett hatmöte mot Habs.

Hnidy ser ut att komma till spel efter sin skada och tar med största sannolikhet Kampfers plats i backuppsättningen. Thornton har fortfarande halva ansiktet i stygn och spelar troligtvis inte.
Vi får se om Rask kliver in i målet istället för Thomas och det ryktas också om att Boychuk tar tillbaka en av backplatserna. Det gäller att lufta spelare inför playoff!
Annars mönstrar vi ungefär samma lag som senast mot Toronto.


Shane Hnidy


Jag hoppas Bruins är taggade inför den här matchen och bjuder upp till kamp. De får ta med sig spelet från andra perioden mot Toronto senast. Då spelade de en fartfylld och anfallsglad hockey.
Troligtvis så följer varken jag eller Storbjörn matchen live då båda är upptagna på olika håll. Men en matchrapport kommer i vilket fall imorgon.




GO! GO! BLACK AND GOLD!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0