Varför?

Helt plötsligt spelar Bruins som de gjort hela grundserien. Säkert försvar, fina omställningar, enketl spel in i offensiv zon, folk på mål och mycket skott. Vi leder med 2-0 efter första perioden mot Montreal i Bell Centre och det ser bra ut.

Vi måste tro, men vi får aldrig ta ut en seger för tidigt, det tänker vi självklart inte göra heller. 2-0 i hockey med 40 minuter kvar att spela, allt kan hända. Men. Habs ser inte bra ut, de har förtvivlat svårt att skapa farliga målchanser på en pånytt född Tim Thomas i Bostons mål.
På tal om Thomas, han skickar ut returerna ut i hörnen istället för rakt ut nu. Tack.

Kapten Chara är tillbaks. Viktigt. Försvaret (inget) var inte bra sist. Chara tar på sig mycket uppmärksamhet från Montrealspelarna och inte minst de 22.000 på läktarna, vilket tar bort mycket stress från resten av Bruinsbackarna. Vi är ett väldigt mycket bättre lag med vår kapten vid rodret.