Äta kanadensare

Idag är vi glada.

Vancouver Canucks leder hela NHL. Det sket Bruins i och piskade i för dem med 1-3 på bortaplan inatt. Bruins har inte besökt British Columbia för att möta Canucks sedan 2008 så Sedinarna hade glömt hur man beter sig för att göra mål på Thomas antar jag.

Som en extra delikat ingrediens så var det Milan Lucics "hemkomst" då han kommer från Vancouver och spelade i juniorlaget Vancouver Giants (och ledde dem till vinst i Memorial Cup 2007). Givetvis så gjorde Lucics både mål och blev dessutom utsedd till First Star. Hollywoodvackert så det förslår.



Hursomhelst. Bruins börjar se stabila ut (säger jag och tar i trä) och ser ut att ha fått ihop laget bra. Imorgon är det Trading Deadline, men Boston har troligtvis handlat klart. En stabil PP-back i Kaberle, en habil tredjecenter i Peverley och lite grislir i Kelly. Och nu plockade man upp veteranbacken Shane Hnidy igen (han lirade i Bruins mellan 07-09) som free agent. Känns väl inte så jäkla häftigt, men med Ference skadad inatt så är det säkerligen bra att ha en veteran i bakfickan.

Roadtripen fortsätter nu med Oilers. Känns som att det ska vara vinst, men man kan fan aldrig veta med björnarna. Och så får de väl för sig att slänga in Tukka också och då vet man aldrig hur det går. Men tipset blir 1-4 (med Thomas i mål) eller 4-5 (med Tukka).

Framåt uppåt!

/Storbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0