Vinn och försvinn



Okej...

Det var ju inte så att man jublade åt de trader som ägde rum. Som vanligt tror man att det ska ske oväntade saker den sista dagen, men de "stora" traderna hade redan skett. Penner till Kings känns ju riktigt, annars tycker jag att Caps gjorde en fin slutspurt och fick in en duktig andra center i Arnott och en stabil back i Wideman, för ett rimligt pris.
Bergfors till Florida känns inte bra. Modin till flames är cool.

Vinnarna är Björnarna och Pingvinerna. Bruins fick som de ville och tog in Kaberle, nu har vi ett PP som kommer bli livsfarligt. Att vi förlorade Wheeler känns tungt, där håller jag med storbjörn till fullo. Men när jag lirar Nhl11 så brukar han få husera runt i fjärdelinan så jag tycker ändå det känns gött att få en PP-back.
Penguins förstärker med Kovalev, Neal och Niskanen och känns livsfarliga. Om Crosby får på sig grillerna igen. Dessa huvudtacklingar förstör, vi har ju som bekant Savard på skadelistan efter för många hjärnskakningar.

Förlorarna är alla andra. Trader är bra. Trader ruskar om i laget och får igång playoff-glöden. Alla som vill vinna något borde och ska ta in någon gammal sköning, som när Pingvinerna tog in Guerin och vann Stanley cup 2009.
Den största förloraren är Montreal, vad sysslar de med? De känns plötsligt helt ofarliga. Utan några trader så visar de sina fans och laget att de inte går all-in i år. Självklart kommer de till slutspel, men i år har de ingen Halak som kommer stå på huvudet i match efter match. De överpresterar inte två år i rad.

Bruins - Rangers i slutspelets första omgång. 4-1 i matcher. Sen får Bjurman åka och kolla på Bäckis istället.

Ingen hockey på espn america i natt, inte okej.
Nästa Bruinsmatch är borta mot Ottawa på tisdag. Det borde innebära 2 poäng.

Nu blir det lite Nhl11.
Sköt er.

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0