Bruins - Flyers efter andra

Nu har vi tagit över matchen totalt. Men den fysiska och intensiva delen av matchen saknas i andra perioden. Det är ju söndag, grabbarna vill hem och ta på sig mjukisbyxor.
Bruins styr spelet och har flyttat in i Flyers zon och Philadelphiapubliken vädrar sitt missnöje. Vi är sårbara mot kontringar och Flyers har haft ett klart friläge och kommit två mot en ett par gånger, men då har Tim Thomas visat varför han ska vinna Vezina-trophy, han har tagit allt och till skillnad mot många andra målvakter vägrar han släppa returer.

Flyers forward Betts körde en stenhård bentackling på Kelly och åkte ut två minuter för tripping(!?). Fyra sekunder senare fick Horton stå helt utan bevakning framför Boucher i Flyerskassen och stöta in en retur från hårdskjutande Kaberle. 1-1 och i PP! Skönt.

Vi leder skotten med 24 mot 17 och det ser bra ut. Men detta är på inget sätt klart. Nästa mål är med största sannolikhet avgjörande och det skulle smaka mumma om det är vi som står för det.

Bergeron ser het ut. Chara har vaknat efter en medelmåttig match igår. Krejci-kedjan ser tung ut, på ett bra sätt. Thomas vägrar släppa in fler mål.