Rangers - Bruins & Bruins - Flyers


Bra match igår? Nej, efter Rangers mål i första perioden så byggde de upp en egen variant av Berlinmuren runt Henrik Lundqvist. Bruins hade ingen fart, ingen fantasi och kunde inte mäta sig med New York-bornas inställning.
Vi vann i och för sig skotten med 26 mot 23, men när man inte tar sig in framför mål och trycker röven mot Lundqvist ansikte så släpper han inte in mål. Vi vaknade de sista fem minuterna av tredje perioden, men då var det försent.



Det var en tråkig match att kolla på, ingen av lagen bjöd upp till dans. Bruins var mätta efter 7-0 mot Habs och Rangers är nöjda med ett mål och två poäng. Hoppas ni valde att kolla på fotboll eller någon annan töntsport istället för den här matchen.

Nu är det dags att blicka framåt!




Ikväll spelar vi match mot Flyers på bortaplan. Detta är ett personligt hatmöte då Flyers lyckades vända och slå ut Bruins i förra årets playoff. Nu är det dags att knäppa Eastern conference ledarna på näsan. Men då kan vi inte spela som igår, gör vi det så kommer vi åka på pisk hårt, länge och väl.

Rask stod i mål igår och gjorde det bra, surt att släppa in enbart ett mål och ändå förlora matchen, ikväll står med största sannolikhet Thomas i mål.



Senaste matchen mot Flyers slutade 7-5 till Bruins hemma i Garden. Så vi får hoppas på en målrik match, inte som den mot defensiva New Jers..York igår.
Hopppas att coach Julien har skällt ut laget ordentligt, det är inte okej att inte lyckas göra mål på hemmaplan.
Matchen visas på espn med start halv två i natt. Den ska följas och förhoppningsvis njutas.

Bruins drar det längsta strået och vinner en tajt match med 5-3, sista av Bergeron i öppen kasse.



Ha en fin söndag så länge, så hörs vi senare.

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0