Danskjävel

Varför har vi Tuuka i mål?! Han har varit helt oduglig i första perioden, Bruins vinner skotten med 11-9, men Rask skickar returer ut i slottet hela tiden och inger ingen trygghet för backarna. Habs får två relativt enkla mål, båda från danskjäveln Lars Ellers sticka. Ska en Dansk sänka Boston? Obehaglig tanke.

Har ingen bra känsla, fast att vi vinner skotten så skapar vi inte de där riktigt farliga chanserna. Närmast var vi när Montreal hade PP och Price (som har varit utmärkt) har pucken i plocken och ska sätta igång spelet snabbt, han ser inte Bergeron (tror jag att det var) och släpper pucken mitt framför Bergerons klubba. Nära där.

Vår tyske vän Seidenberg är ju en hårt arbetande back, men han är extremt långsam i vändningarna, vi såg det senast mot Penguins när de avgjorde i OT och vi ser det nu mot snabba Montrealspelare. Seidenbergs styrka är att läsa spelet och spela fysiskt, men när han tappar puck och ska backchecka så är han lika snabb som en Finlandsfärja i vändningarna.


Dennis Seidenberg


Ska vi vända på det här så måste vi få fram fler spelare som skymmer framför Price, han släpper inte in något skitmål ikväll, inte en så här viktig match och inte när det är fullsatt av vidriga franskkanadiker.

Boychuck försökte open ice tackla Subban efter tre minuter men missade knappt, detta retade upp Habs Ryan White som slängde handskarna. Ett rallarslagsmål utbröt och ingen ville ge sig, tillslut avbröt domarna bataljen.

Nä, nu ska vi få ner pucken djupt och fullfölja tacklingarna, fler folk framför mål och skott från alla vinklar. Skjut sönder Price!

In med Thomas!

Min tipsrad går åt helvete då Chicago ligger under mot Florida med 3-0 efter första. Pinsamt dåligt Blackhawks.

Lars Eller...

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0