Dunder och brak


Ja jävlar.

Ikväll återvänder B's till Garden som kungar. Men den mäktiga bortasviten med sex raka matcher kan vara snabbt glömd om det blir en plattmatch mot Tampa Bay Lightning. Därför gäller det att bygga vidare och inte bli helt  galna och tro att det bara är att plocka hem Lord Stanleys kopp.

Bruins och Bolts har stött på varandra tre gånger tidigare den här säsongen och vi leder med 2-1 i matcher. Bland annat fick de veta att de levde då de krossades i Garden med 8-1 i slutet av december. Nu tror jag inte att det kommer att ske igen. Men vafan, det vore härligt att ta en tung vinst och gå upp på andraplats i Eastern.

Hur Bruins formerar laget verkar lite osäkert. Tyler Seguin var enligt uppgift sist av plan på dagens morning skate. Något som indikerar att han blir kvällen "healthy scratch". Detta skulle innebära att Daniel Paille går in i fjärdelinan istället. Det känns egentligen korrekt att ha Paille där istället för Seguin när the going gets though och Bolts börjar snurra i anfallszon. Men Seguin är självklart för bra för att lämnas utanför, dock har han tagit sina tidigare petningar bra och kommit tillbaka starkt. Ungen är ju blott 19 bast och har visat bra attityd med inställningen att "jag lär mig av alla erfarenheter, även genom att käka popcorn och se matchen från läktaren".

Nå, sen är det ju frågan om målvakt. Tuukka stod trots allt fyra av de sex bortavinsterna och han skötte sig. Dock så är det Timmy T som har förstaspaden och när det vankas toppmöte ska han stå.

Preliminär uppställning är som så:

Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Bergeron-Recchi
Peverley-Kelly-Ryder
Paille-Campbell-Thornton

Chara-Boychuk
Seidenberg-Kampfer
Kaberle-McQuaid

Thomas

Så. Då är det bara att köra. 4-2 är tipset.

Go! Go! Black and Gold!

/Storbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0