Everyone is Irish on St. Patrick's Day

Det blir en kort pre-game idag. Den här Storbjörnen ska nämligen ut och ta sig en eller två pint Guinness. Varför? Jo, för det är för tusan St. Patricks Day! Och som den halvirländska stad som Boston är så firas det med dunder och brak. Och vi Björnbloggare gör allt som Boston-bor gör.



Räkna med St.Patricks-glada björnar inatt alltså när de intar countrylandet Nashville för att möta Predators. Det här är en svår match. Bruins har inte rosat marknaden på sistone, trots kämpavinsten mot Columbus senast. Det är mycket som inte stämmer för tillfället. Nashville å sin sida är taggade till huggtänderna då de för tillfället ligger på nionde plats i Western och kämpar för att ta sig upp på slutspelsplats. De kommer inte att lägga sig ner och grina alltså.

Bruins ser dessutom ut att behöva klara sig utan Brad Marchand. Han riskerar avstängning efter en misstänkt regelvidrig huvudtackling på R.J. Umberger i Columbus. Hans fall kommer att tas upp innan match men för tillfället vet vi inte om han blir tillgänglig.



Det lutar dock åt att den gode rookien får sitta en match eller två och tänka över sina synder. Isåfall kommer troligtvis Bruins ställa upp med det här laget:

Lucic- Krejci- Horton
Peverley- Bergeron- Recchi
Seguin- Kelly- Ryder
Paille- Campbell- Thornton

Chara- Boychuk
Kaberle- McQuaid
Seidenberg- Kampfer

Och vi tror också att Tim Thomas kommer tillbaka i kassen i natt. Upp till bevis Timmy! Storbjörn är pessimist, men det glada St.Patricks-humöret gör att jag ändå tippar på uddamålsvinst, i förlängning.

Nå. Ta nu och ge er ut, köp en Guinness, kräv Pogues, Dubliners eller Dropkick Murphys i högtalarna och håll alla jävla tummar ni har för våra Boston-gossar!

 

It’s time to go laddie!

/Storbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0