Finnkampen

Tuukka mot Pekka!

Första perioden är avslutad, det står 1-1 efter ett fint mål av Seguin och kvitterat av Kostitsyn.
Vi har fått se en rätt rolig första perioden, en svängig tillställning där det kunde ha varit fler mål. Ett varsit stolpskott har lagen haft, men Bruins ser farligare.

Hörnqvist fick 5 min elbowing och 10 misconduct för en farlig tackling mot huvudet på Seguin i slutet på perioden. Bruins hade ett fint stolpskott från Lucic klubba, men har två och en halv minut kvar av utvisningen i andra.

Peverley ser farligt härlig ut! Han passade fint fram Seguin till 1-0 målet och har transporterat puck smart.

Coach Julien måste ha varit imponerad av Rasks senaste insats och han får fortsatt förtroende framför björnbloggs favoriten Tim Thomas. Men så länge vi vinner älskar vi vår knivbärande granne från öster.

Detta kan bli en målfest. 5-3 till Bruins!