Hawks - Bruins efter första

Vi får se två bra målvakter ikväll. Thomas ser säker ut och Chicagos rookie målvakt Crawford ser väldigt övertygande ut. Crawford räddade Blackhawks från en mardrömstart då Marchand skrinnade sig fri från blå och gjorde en fin sidledsdragning och skulle bara lägga in den då Chicagomålvakten fällde ut benskydden och stoppade pucken.

Vi får se en härlig tillställning. Båda lagen går framåt, men ser ändå till att ha med folk hem i kontringarna. Jag gillar Chicago och det är lite synd att vi möts så sällan.

Krüger imponerar stort på mig. Att komma in så här sent i säsongen och smälta in i laget direkt. Han var stark när Lucic försökte ta sig förbi honom och Bruinsspelaren drog på sig en holding. Krüger har spelat 4,27 minuter i första perioden och kommer säkert att hamna på en 10-12 minuter den här matchen.

Hjalmarsson åkte på en bentackling från Thornton och hade svårt att ta sig till avbytarbänken. Trodde inte vi skulle få se honom mer i matchen, men bara efter någon minut var han inne på isen igen. Stort.

Ja, jag vet, det är Bruins det ska handla om, men det är så kul att få se tongivande svenskar. Det är det ända som Bruins saknar. Det har varit lite tomt sen Axelsson drog tillbaks till Göteborg.

Hur kan Chicago ligga på åttonde plats i western?! Precis som Storbjörn var inne på så har de ett skitbra lag! Deras topp-fyra backar är några av de bästa i ligan, deras offensiva spelare är stjärnor. De kanske skulle ha haft en egen Thomas i mål så hade de varit kompletta.

Bruins har inte alls slagit av på tempot. De maler på och vill ha andra platsen i eastern.
Bergeron ser het ut och redan nämnde Marchand ser ut att vilja avgöra ännu en match.