Inför tredje

Det sista som händer i andra perioden är att Chara sänker Max Pacioretty. Det är 15 sekunder kvar, men det är avbrott i matchen då Pacioretty fortfarande inte har kommit upp, han blev tacklad av Chara och fick huvudet i kanten där plexiglaset startar. Tacklingen var inte så farlig, men det såg otäckt ut.
Först blev jag glad att vår kapten sänkte en Habs lirare, men detta är ganska otäcka bilder. Båren är ute och de försöker stabilisera han huvud så att de kan lyfta upp honom.



Kapten Chara


Chara åker ut 5 min interference och 10 game misconduct. Plus att ligan kommer kommer granska händelsen och eventuellt ge en avstängning eller böter. Men som sagt, tacklingen var inte så farlig, men Montrealspelaren hade extrem otur.

Detta är hemskt att kolla på. I en intervju med Greg Campbell innan matchstart så berättade han att de såg på denna match som en slutspelsmacth. Montreal är ett lag som Boston möjligen kan få möta tidigt när playoff startar. Samtidigt som denna match är en s.k 4 poängs match, då Habs och Bruins slåss om divisions segern.
Är det så här det kommer se ut i slutspelet?! Självklart inte. Men detta skulle vara en styrkemätning, men det ser ut som det kommer bli en riktig utklassning. Tror inte att Bruins kommer tillbaks i den här matchen och det kommer snarare springa iväg. Det har man sett förr. Senast var ju Philadelphia - Rangers 0-7, Flyers slutade spela efter 4-0 målet.

vi får inte igång vår PP! Det är det stora problemet. Vi har ingen fantasi alls och blir sönderlästa. Diagonalpass över till Chara och direkt skott, hela tiden.

Jag är hård mot Tuuka Rask, me han har inget självförtroende just nu. Trodde att han hade kommit igång efter att han fått starta i fyra matcher när de vann sex raka på deras roadtrip. Men nej. Osäkerheten själv.

Nu blir det helt plötsligt intressant att se tredje, Habs kommer säkert att försöka hämnas Pacioretty och då kommer de få smaka is.

Återkommer med en matchsummering eller möjligt ett hatinlägg.

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0