King Henrik knäcker Flyers



Tack Lunkan och Rangers för att ni slog Flyers. Vi är två poäng upp till just Flyers för serieledning med lika många matcher spelade, det blir fight ända in på mållinjen!

Rangers inte bara slog Flyers för första gången denna säsong, de krossade dem. 7-0 slutade matchen efter fyra mål av Ryan Callahan, två mål av vår norske vän Mats Zuccarello och ett mål av en ryss. Henke motade 24 skott och en del var rätt svettiga, nionde nollan denna säsong, två mer än vår egen Tim Thomas.

Vill gärna se Rangers som motståndare i första rundan av årets playoff. Först och främst på ett personligt plan då min flickvän är en inbiten Rangersfan och har en konkurrerande blogg. Men också få se en härlig målvaktsduell, samt att Henke kommer få chansen att spela VM med Sverige.

Det är kul att se poängligan just nu. Tre svenskar topp fem, med Sedinarna som etta och fyra. Zetterberg går bra nu och ligger på en femte plats. Den som saknas mest där uppe är Bäckström som just nu ligger på plats 28 med 54 poäng på 65 matcher. Kom igen Bäckis!



Nu börjar uppladdningen mot Montreal på tisdag! Viktig match, den ska vinnas!

Time to go!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0