Övertidsförlust mot Penguins



Jaha, den övertidsperioden tog slut snabbt. Likaså glädjen som hann infinna sig efter Krejcis fina kvitteringsmål i slutsekunderna.

Vi fick se ett Penguins som var mer intensiva och hade bra fart på grillerna. De störde ett tröttkört Bruins i uppspelningsfasen och vann puck över hela banan. Denna förlust känns jobbig, men det är bara att ta nya tag mot Montreal på tisdag.

Kovalev får väl sägas vara matchenslirare, gammelryssen var överallt och skapade de flesta pingvinchanserna. Boston hade en dag då pucken studsade fel mest hela tiden, förutom när Cooke skulle avgöra i tom bur, men han är ju helt värdelös så det var aldrig riktigt farligt där.

Vi förlorade också skotten med 39 mot 31, det är inte okej på hemmaplan.

Seidenberg fick in en riktig bröstvärmare på Letang på blålinjen när Penguins hade PP, den var vacker. Tyvärr så lyckades Neal sänka Chara i en kamp vid sargen, han föll som en brunbjörn, tungt.

Montreal vinner mot Tampa och knappar in en poäng, en viktig övertidpoäng får vi alltså idag ändå. Men vi ska inte blicka neråt, vi ska blicka uppåt och ta Flyers serieledning. Vi får hoppas på att Rangers lyckas besegra Flyers för första gången den här säsongen om ca 14 timmar. Lunkan är nog sugen på att spika igen, de behöver alla poäng de kan få nu när Carolina och Buffalo flåsar dem i nacken.

Nu blir det hård sömn, kanske lite vasalopp och sen kolla Rangersmatchen på espn.

Sov hårt.

/Lillbjörn

Kommentarer
Postat av: Lillbjörn

Var fan tog Storbjörn vägen förresten? När man väl behöver han som mest...

2011-03-06 @ 04:01:15
URL: http://bruins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0