Skärpning!

Så. Bruins har tappat spelet fullkomligt under de senaste fyra matcherna. Efter den härliga segersviten om sex matcher har de plötsligt slutat göra mål, varit taffliga i försvaret och både Tuukka och Timmy har blivit mänskliga och tappat in onödiga mål. De två senaste matcherna har Boston även lyckats med bedriften att tappa 2-0 ledningar.

Kort sagt. Det är fan dags att skärpa sig.

Så vad kan vara bättre än att möta ett avhängt western-gäng, på bortais och totalt utan rivalitet? En match där allt fokus ska ligga på att hitta tillbaka till det vinnande spelet. Ingen press och alla möjligheter att experimentera. Matchen mot Columbus Blue Jackets måste bli matchen då det vänder.



Bruins leder fortfarande Northeast och håller tredjeplatsen i Eastern. Men Montreal går bra där bakom och passar vi inte oss kommer vi plötsligt ligga sexa i Eastern.

Coach Julien har också varit tydlig med att ingen spelare ska kunna luta sig tillbaka och vara säker på sin plats. Det totalt havererade Power Play-spelet har fått Julien att köra på tre PP-linor. Levererar inte de två ordinarie uppsättningarna så går tredjelinan in och snor istid. Så får målsumparna sitta och skämmas. Bra tycker Storbjörn.

Dessutom så verkar det som att Julien vill skrämmas ännu mer och kommer att peta Michael Ryder i natt till förmån för Tyler Seguin. Vår käre lille rookie får hoppa in lite här och där när Coach laborerar om i kedjorna. Rapporterna säger nu att Ryder blir healthy scratch och Seguin går in och spelar med Recchi och Kelly i tredjelinan. Det blir isåfall första matchen sedan februari 2009 som Ryder missar.



Jag är helt för omskakning. För nu får det fan hända något. Det ska bli vinst. Den behöver inte vara snygg. Men det ska bli vinst. 1-2 tippar jag och nedan ser ni de grabbar som ska fixa det, vi säger välkommen tillbaka till Steven Kampfer efter hjärnskakningen!

Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Bergeron-Peverley
Recchi-Kelly-Seguin
Paille-Campbell-Thornton

Chara-Boychuk
Kaberle-McQuaid
Kampfer-Seidenberg


Oklart om Thomas eller Rask står. Båda har varit dåliga på sistone men jag tycker det är viktigare att få igång Thomas. Så in med honom!

Framåt! Uppåt! Vinn!

/Storbjörn

Kommentarer
Postat av: Safetydevice

Oj, en egen Bruinsblogg!! Trevligt, här finns säkert en massa läsvärt! Det är säkert okej om jag gör en länk hit från min blogg! =)

2011-03-16 @ 08:05:35
URL: http://bloggen.fi/puckatochsargat/
Postat av: Storbjörn

Kul att du hittade hit! Vi saknade en dedikerad Bruins-blogg. Så vi startade en själv. Länka på!

2011-03-16 @ 08:57:25
URL: http://bruins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0