Sparka lönnlöv

Bruins är i slutspelsmode. Vi rullar fram och krossar allt. Björnbloggen mår bra. Tänk att för inte så länge sen höll vi på och skjuta oss i knäna för att det gick så dåligt. Nu skimrar allt i guld och svart. Underbart!

Ett pressat Chicago hade inget att sätta emot och Bruins gjorde precis så mycket de behövde senast. Inatt vankas det ett till original six-möte i Garden. Mot Maple Leafs.



Ja, vad finns att säga då om nattens match? Inte så jävla mycket. Toronto har bara en matematisk chans att nå slutspel och Bruins är så jävla klara. Det vi kan göra är att i princip säkra divisionstiteln inatt, och det vore ju mysigt. Så det hoppas vi på. Och självklart vill vi vinna allt och gå in med de rakaste ryggarna i ligan när det vankas slutspel. Men det är fanimej tortyr nu fram tills det brakar loss. Ge mig slutspel!



Angående nattens uppställning så kommer troligtvis Thornton vila efter att ha skallat en Hawksskridsko med fejset och fått 40 stygn för besväret. Världens hårdaste Thornton var givetvis med på morgonens träning (i visir) men det lutar åt att Ryder får chansen att spela sig tillbaka i en fjärdelina. Vi antar också att Rask får avlasta Timmy lite. Så nattens kedjor tror vi blir såhär:

Lucic- Krejci- Horton
Marchand- Bergeron- Recchi
Peverley- Kelly- Seguin
Paille- Campbell- Ryder

Chara- Boychuk
Kaberle- Seidenberg
Ference- McQuaid

Så vad säga mer? Inget säger Storbjörn. Det här är en match som ska spelas av på vägen mot Stanley Cup-slutspelet. Vi torskade senast mot Leafs så det vore gott att visa att det var ett misstag. Björnarna brummar upp sig och kör över tror jag. 5-2!

/Storbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0