Tre raka



Tre raka förluster är inte ok. Natten till idag lyckades Buffalo vinna i TD Garden på övertid genom mål av gamle Bruinsföredettingen Brad Boyes. Det blev tillslut 4-3 i en hård match.

Playoffjagande Sabres mötte Bruins fysik och det blev sammanlagt tre slagsmål. Boston drog också på sig mängder med utvisningar vilket ledde till två PP mål för Buffalo.
Coach Julien tyckte att de hade domsluten emot sig och fast att vi hade Tim Thomas tillbaks i mål så räckte det inte mot ett heltänt Sabres. Buffalo fyrade av hela 45 skott mot "Timmy", så vi ska ändå vara glada för en poäng.

Montreal förlorade också natten till idag med hela 4-1 mot St. Louis Blues. Det känns väldigt bra och vi hoppas den trenden håller i sig.

I natt möter vi ett avsågat Islanders som ändå har visat fina kvalitéer på slutet. Tavares har vaknat, men försent. Det borde bli en ganska enkel match, men jag tror inte det. Boston måste få igång sitt PP nu! Annars är vi helt körda i ett slutspel. Så, skärpning i natt, full fart framåt, men håll tätt bakåt.

Go! Go! Black and Gold!

/Lillbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0