Upp till bevis



Det är mycket stolpe ut just nu. Toronto läxade upp oss rejält och vann med hela 5-2 i Air Canada Centre. Pinsamt. Det var tur att jag missade matchen.

Tim Thomas startade i Bruinsburen, men efter att ha släppt in 4 av 16 skott så fick han återvända till avbytarbänken och se Tuukka Rask avsluta matchen genom att ta 6 av 7 skott. Unge James Reimer i Torontomålet tog 31 av 33 skott och vann målvaktsmatchen enkelt.
Målvaktsformen ser inte bra ut. Det finns en anledning att Rask har fått stå de senaste matcherna innan denna match, "Timmy" är inte i form just nu och det ser inte bra ut.



Nu glömmer vi den där skitmatchen, vi tar inte med oss någonting och börjar om från ruta ett. Nu väntar tre raka hemmamatcher och vi vill se 6 poäng. I ordning ska Devils, Habs, Rangers få stryk. Det blir tammejfan inte lätt, Devils tror fortfarande på slutspel och vägrar vika ner sig, Habs och Rangers är tydligen inne i någon form av slutspelsfas och har grym form förtillfället. Så nu är det upp till bevis!
När jag pratade med Storbjörn efter Torontomatchen så lät han extremt pessimistisk och tror helt plötsligt att Habs kommer gå om oss. Detta får inte ske! Jag tror dock att Storbjörn hade ett svagt ögonblick när han sa det där om Habs, vi får se vad som sker.

Viktigt att bygga upp självförtroendet med en tvåpoängare direkt mot Devils, rida på framgångsvågen mot Habs och slå dem sönder och samman (vilken match det ska bli!) och sen köra över Lundqvists Rangers av bara farten.



Det kan gå, det ska gå, nu får vi visa lite jävlaranamma!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0