Vilda Western




Ojvoj!

Andra perioden är precis slut. Det var ställningskrig och ganska trist de sista fem, men innan dess så var det fram och tillbaka, idiot pass, friläge, målvaktstabbe, utvisningar och full fart.

Rask har gjort en svinbra match så här långt, men på Nashvilles 2-1 mål så såg han osäker ut. Wilson var långt ute mot kanten då han avfyrade ett ganska dåligt skott som Tuukka släppte billigt in vid stolpen. Men annars har han inte släppt så många returer som han annars har gjort denna säsong.

Nashville fick chansen att spela 5 mot 3 i nära 40 sekunder, de tog time out för att samla manskapet, men den farligaste målchansen fick vi. Ryder kliver ut från utvisningsbåset och får pucken direkt på bladet. Han stormar mot mål och avfyrar en snärtig handledare mot vänstra krysset, men Pekka (Rinne) får upp plocken och gör en riktig teveräddning. Ryder såg bedrövad ut. Publiken jublade. Jag svor.

Vid Bruins kvitteringsmål så kom Horton in från höger avfyrade stora kanonen medan Lucic körde hårt mot mål, Rinne lämnar retur åt vänster där Krejci har skrinnat fram och sätter den i öppet mål. Mycket vackert.

Brad Marchand har fått två macthers avstängning efter armbågstacklingen mot Columbus Umberger (det var han va?).

Nashville har skitfula tröjor. Jag ogillar dem skarpt och ifrågasätter deras existerande. Det känns inte hockey. Mera som.. Amerikansk fotboll.

Weber har skägg och skjuter hårt. Det är coolt.

Bruins har fortfarande inte lärt sig lira PP. Det har dock sätt bättre ut, de skapar en del lägen, men vi måste börja producera i denna spelform. BP ser däremot utmärkt ut. Tack och lov.

Nu kör vi igen!

/Lillbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0