Åka skridskor

Bruins fortsätter sin fina tradition med att släppa in ett mål efter lite mer än en minut. Det är för illa! Tampa spelar sin tjeck-hockey och är så jäkla explosiva när de kontrar. Vi får inte tillåta dem att komma så där! Och vi vet det, men gör det ändå.

Smith står i Bolts-kassen inatt. Och han ser obekvämt bra ut.

Vi får se två katastrof-PP från vardera lagen. Bruins får inte till det helt enkelt. Och sen får Tampa PP och visar hur det ska göras. De har konstant tryck i två minuter. Vi är dock bra i boxplay och lyckas avstyra det.

Den här perioden visar vikten av det essentiella i hockey. Nämligen att åka skridskor. Större delen av perioden åker inte Bruins tillräckligt mycket och då är vi två på pucken. I alla situationer så är vi några hundradelar för sent in och då får Tampa med sig pucken. I slutet av perioden vänder det dock. Man ser en ökad intensitet i åkningen och då skapas det chanser!

En onödig interference i slutet gör dock att Tampa börjar i PP. Men vi är på rätt väg. En liten Alex Ferguson utskällning av Julien i periodpausen och det blir nog bra det här. Det kan ju inte bli mycket sämre iallafall...

Framåt! Åk! Skjut! Vinn!

/Storbjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0