Björnarna drar till Florida



Matchdags! Efter två målrika matcher i Boston så drar matchserien vidare till Florida för två intressanta kamper i St. Pete Times Forum.

Senaste matchen slutade 6-5 till Bruins och var en sjuk tillställning. Båda coacherna är nog intresserade av att tajta till defensiven och inte bjuda på lika mycket bakåt som i de två första matcherna. Det har blivit 18 mål hittills!

Den mest aktuella frågan är dock om vi får se Patrice Bergeron komma tillbaks efter sin lättare hjärnskakning och vem som i så fall blir petad om han kan spela. Enligt rykten blir det nog Shawn Thornton som får kliva av och att Rich Peverley kliver in i fjärdekedjan tillsammans med Campbell och Paille.
Coach Julien kommer fortsätta med Seguin - Kelly - Ryder som var lysande tillsammans i senaste matchen och Bergeron går in i sin vanliga kedja tillsammans med Recchi och Marchand.

Storbjörn har varit inne på att sätta ner Kelly i fjärdekedjan och istället köra Seguin - Peverley - Ryder och jag håller med, det skulle vara en kedja med extrem speed. Men jag tror coach Julien vill ha Kelly's mer fysiska spel tillsammans med snabbskinnarna Seguin och Ryder.

Att få tillbaks andrakedjan med Marchand - Bergeron - Recchi hade varit jävligt gött då jag tycker att Marchand och Recchi fallit bort lite i matchserien mot Bolts.

Hur som helst blir det bra!


Björnbloggen vill se både "Bergy" och Seguin mot Bolts


Bruins har varit väldigt bra på bortaplan hela säsongen och den trenden har fortsatt i slutspelet. Det blir givetvis inte lätt, men vi har alla möjligheter att vinna i natt.
Det är Bolts som kommer ha mycket puck och anfalla nu när de är på hemmaplan och det passar oss utmärkt. Vi får fortsätta störa deras uppspel genom att forechecka högt upp i banan och hårt som fan.
Hårt spel, snabba omställningar, skott och trafik. Vinn! Enkelt.
Och hjälp Thomas för helvete!

I natt blir det liveblogg.

Jag tror!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0