Bounce back



5-3 till Tampa Bay i den fjärde matchen betyder kvitterat, 2-2, i matchserien.

Är det något som årets upplaga av Bruins är bra på så är det att komma tillbaka starkt efter en pinsam förlust. Sällan gör vi två dåliga matcher i rad och speciellt inte när det gäller playoff. Räkna med att få se ett helt annat lag och inställning på måndag.

Bolts kommer in i gårdagens match pga att vi låter dem göra det. Visst de spelar mer aggresivt helt plötsligt, men det kan ju inte på något sätt vara oväntat? Leder man med 3-0 efter 20 minuter så är det väl inte så svårt att förstå att det andra laget kommer spela desperationshockey, allt eller inget. Då är det inte läge att slarva i egen zon och i uppspelen. Jag tänker på Thomas bakom mål, Kaberle och Lucic.

Nu släpper vi den här matchen och blickar framåt. På måndag är det dags för match 5 och den utspelar sig i Garden i Boston. Det kommer vara ett jävla tryck på läktaren och vi kommer få se ett Bruins som brinner av revanschlusta. Som sagt, vi gör inte två dåliga matcher i rad.

Vi behöver inte ändra spelet, det är inställningen och koncentrationen som ska justeras. Jävlaranamma! De ska fan inte komma och tro något-attityden. Räkna med att det kommer smälla i sargen på måndag. Fysiken kommer skruvas upp ett snäpp och det är till vår fördel. The Bruin way of hockey.

Jag har också en glädjande nyhet till alla Tampa-fans, så sätt på er läsglasögonen och se hit:


Bild från Days of Y'Orr


Nu får det bli måndag snart!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0