Efter första

Jodå! Det ser ju inte dåligt ut det här. Det är som sagt inte lika fram och tillbaka där ute, det är ett mer samlat spel från båda sidor, som förväntat.

Vi får det viktiga första målet. Det brukar vara viktigt, men i den här matchserien vet man aldrig.
Hedman visar orutin i egen zon och går lämnar Krejci obevakad framför mål, givetvis får Krejci pucken och fintar ner Roloson och lägger säkert in den med en backhand. Mycket vackert. Då hade vi spelat drygt en minut.

Senare i perioden åker Krejci på en fin open-ice hit av Marc-Andre Bergeron. Men domarna tycker det är utvisning och det tackar vi för. Vi har lite tryck i PP, men det blir aldrig riktigt farligt.

Jag mår bra av att det är mer stabilt spel. Visst, det är skitkul när det är en massa chanser fram och tillbaka, men nu slipper jag sitta med hjärtat i halsgropen.

När Bolts börjar trampa i Bruinszon mår jag aldrig bra. Speciellt inte när Stamkos och St Louis är inne, fy fan vad våra backar ser långsamma ut då.

Bergeron är tillbaks! Han betyder extremt mycket för alla lagdelar då han är en mycket stabil två-vägsspelare. Säker på tekningarna, smart både offensivt och defensivt. Vi har redan fått se mer utav Recchi och Marchand denna match än de två senaste matcherna i Boston.

Seguin har ett jävla handledsskott! Fortsätt skjut!

Lucic ser seg ut. Tappar onödigt mycket puck. Han måste komma upp i vanlig standard! Han hade dock ett assist på Krejci's mål. Alltid något.

Peverley adderar mer speed till fjärdelinan och de ser lika elaka ut utan Thornton. Peverley hade chansene att göra 2-0, men missade målet då han blev serverad i slottet.
Vi skjuter ofta utanför...

Det ser bra ut! Får vi nästa mål så känns det jävligt bra! Då kommer Bolts köra all out-attack och vi kan kontra sönder dem.

Hjälp Thomas!

Jag tror!

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0