Fokus i Florida



I natt är det dags igen! Bruins har chans att ta sig till final (första på 21 år), men Bolts kommer göra allt i sin makt för att ta denna serie till en match 7 i Boston.

Vinnarreceptet är fokus. I minst 60 minuter ska det vara full fokus och koncentration från björnlägret. Inget slarv, inget kladd, inga dumma utvisningar (Horton!). INTE släppa in ett mål efter ca en minut.
Det har varit en extremt svängig matchserie, ingen match har varit den andre lik. Men nu hoppas jag att vi kan spela avslappnat men koncentrerat. Det är Bolts som måste vinna, de har hemmaplan och har allt att förlora. Detta kan vara en fördel för oss, speciellt om vi kan få det viktiga första målet.
FOKUS!

Det är just fokus som Bruinslirarna pratar om inför den här matchen:

"For us, it takes focus, I mean, the mental part is big, if we stick to our game and are just composed and calm and not nervous, I think we’re going to play a solid game and keep them from getting too many solid scoring chances."
- Dennis Seidenberg

"If it goes to game seven, anything could happen, and that’s a situation we don’t really want to be in. So we have to make sure we put our best game forward tonight and give ourselves the best opportunity."
- Brad Marchand

Gör nu som ni säger och gå in och spela er bästa match. Vi vill inte ha en ångestladdad sjunde avgörande match på fredag i Boston, vinn i natt och sätt punkt på denna konferensfinal.


Björnarnas morgonträning i Florida


Timmy ser fokuserad ut


Bolts sätter in veteranen Roloson i mål igen efter att ha spelat Smith i senaste matchen. Vi börjar bli van med att lagen vi möter byter målvakter stup i ett. Flyers hade målvaktscirkus och nu har Bolts börjat testa nytt mitt i brinnande slutspel. Det kan ju aldrig vara bra? Det borde skapa en osäkerhet i försvaret när deras sista utpost skiftas med vädret. Det är bara att tacka och ta emot. Allt som som sprider osäkerhet för motståndarna är till vår fördel.

Fem segervapen som måste fungera:

1. Tim Thomas måste fortsätta spela som han gör.
2. Fokus! Hela matchen.
3. Första- och andrakedjan ska producera.
4. Bergeron. Vinn tek, skapa utrymme, förstör deras anfallsplaner.
5. BP. Fortsätt döda utvisningar.

Matchens frågetecken:

1. Bruins PP. "Power Play..? What?" - random Bruinslirare.
2. Målvaktsfrågan i Tampa. Krona Roloson, klave Smith!


Som det ser ut så blir det inga ändringar i laguppställningen. De som ska göra det är:

Lucic - Krejci - Horton
Marchand - Bergeron - Recchi
Seguin - Kelly - Ryder
Campbell - Peverley - Paille

Seidenberg - Chara
Kaberle - Boychuck
Ference - Mcquaid

Tim Thomas


Snart smäller det! Hoppas ni är vakna, det blir liveblogg i natt!
För övrigt är Storbjörn i radioskugga och missar hela kalaset.

/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0