Game 3



Där satt den och den satt förbannat bra! Vi nollar Bolts i deras egen borg, målkalaset från de föregående matcherna är bortglömt, Thomas visar vem som äger den här matchserien.

Det blir 2-0 till Bruins efter ett tidigt mål från Krejci och punkteringen i tredje perioden av Ference, men det som imponerar mest är hur vi agerar i försvaret. Bolts kom ingenstans och det blev aldrig riktigt farligt framför Thomas och de få gånger han blev testad så var han säkerheten själv.


Första nollan i slutspelet - check

Vi fortsatte störa dem i uppspelsfasen, men låg som väntat kvar med centern i styrspel tillsammans med backarna, det resulterade att spelare som Stamkos, St Louis och Lecavalier såg ut som dussinspelare och försvann mer eller mindre från matchen.

Detta sätter pressen på Bolts, vinner vi imorgon så går vi upp till 3-1 i matcher och har chansen att avgöra i Boston. Tampaspelarna pratar om att de vände just ett 3-1 underläge mot Penguins. Men det är inte pingviner ni möter nu, det är björnar och de är inte rädda för blixten.

Glädjande att se Bergeron vara tillbaka! Han glider in och spelar hur säkert som helst och lyfter andrakedjan tillsammans med Marchand och Recchi. Han är extremt bra på tekningar och ser till att vi vinner dem i viktiga lägen.


Bergeron var tillbaks och var säkerheten själv

Vi får ta med oss vårt fina spel och fortsätta spela det imorgon. Lördagsmatch! Startar 19.30 svensk tid.
Får vi ett tidigt mål så kommer vi få se ett nervöst och desperat Tampa Bay. Vi har dem precis där vi vill ha dem.

Det blir korta matchrapporter då det mesta fås med under livebloggningen.
Nu suger vi på karamellen ikväll och laddar batterierna tills imorgon.

2-1 i matcher till Bruins.



/Lillbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0