Gnugga på!

Jodå. Vi leder med 1-0 efter första.

Matchen står, som man säger, och väger. Inget lag dominerar. Det vore fel att säga. Philly inleder bäst men björnarna arbetar sig in och skapar balans. Sen blir det powerplay och Bruins chockar alla genom att göra mål. Och chockar ännu mer genom att det är Lucic som gör det! Välkommen in i målprotokollet Milan. Bruins har lärt sig att spela PP och det känns oerhört bra.

I övrigt så är Thomas fortsatt trygg som få. Bobrovsky har väl varken visat storspel eller svajighet. Han kunde inte göra mycket på målet, men som vi tidigare varit inne på så är nog inte Flyersförsvaret helt säkra på var de har sin målis. Bra för Bruins.

Perioden slutar med att kapten Chara tröttnar på drygskallen Hartnell och piskar i för honom. Hartnell rasar i backen och Chara måste hedjas från att äta upp honom. Men det slutar i fler utvisningsminuter för Bruins. Så det blir boxplay i början av andra.

Jag säger att det ser stabilt ut. Men på intet sätt klart.

Nu gäller det att gnugga på och inte tillåta något trams. Bara Marchand fortsätter med sitt energispel så kommer det bli bra det här.

Heja!

/Storbjörn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0